Senaste nytt

©

13 apr, 2016

Kl 18:36

Mellan fyrtio och femtio personer letade sig ner till Kafé Kuben för att gå på årsmötet och prisutdelningen för klubbmästerskapet i pimpling.

Mötet drog igång och för att göra en lång historia ganska kort så tar vi med de ändringar som blev.
Förslaget om att tilläggskortet på Loftsjön och Bergsbosjön ska slopas samt att årskortspriset höjs till 200 kr/år godtogs och börjar därmed gälla från den 1/1 2017.

Göte Olofsson lämnar fiskevårdsstyrelsen och vi tackar honom för arbetet och engagemanget han lagt ner! Johan Eriksson går in i stället för Göte.
Fredrik "Lurken" Persson, Sofie Lindén och Johan Lindén valdes in som nya suppleanter till fiskevårdsstyrelsen och vi hälsar dem välkomna.

Vi gratulerar vinnarna Jonas Elfstrand, Rut Backeby, Albin Altberg och Gunnar Nordlund i klubbmästerskapet samt skickar ett stort grattis till Erik Södergårds (SM-Silver i lagpimpel) och ett extra stort grattis till SM-vinnarna Martin Södergårds och Birgitta Nilsson!

Vi har även fått svar angående fisken i Värasen och de är utsatta för bakterien Aeromonas Salmonicida (ASA).
Restriktionerna vi fått från SVA är att:
All fisk som fångas i Värasen som har dessa skador från bakterien skall avlivas, plockas upp ur vattnet och bör ej ätas. De skall helst brännas!

 
comments powered by Disqus
Senaste inlägg

Arkiv